GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κόπηκαν» Μάντζαρης και Κώστας Αντετοκούνμπο από την Εθνική

Λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά «Ακρόπολις», ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε να «κόψει» από την προετοιμασία της Εθνικής τον Βαγγ...

Λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά «Ακρόπολις», ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποφάσισε να «κόψει» από την προετοιμασία της Εθνικής τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο έμπειρος γκαρντ και ο νεαρός ψηλός άκουσαν τα νέα μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, με τον τεχνικό της γαλανόλευκης να τους ευχαριστεί για την συνεισφορά τους το προηγούμενο διάστημα.

Πλέον, η Εθνική συνεχίζει με 14 παίκτες την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, καθώς νωρίτερα είχε αποχωρήσει και ο Χρήστος Σαλούστρος και αναμένεται οι δύο τελευταίοι να «κοπούν» μετά το «Ακρόπολις» (16-18 Αυγούστου).

Οι παίκτες που παραμένουν στο ρόστερ είναι οι Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αθηναίου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Κώστας Παπανικολάου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πρίντεζης, Ντίνος Μήτογλου, Γιάννης Μπουρούσης και Γιώργος Παπαγιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση