GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρήνος για την έγκυο στα Διαβατά - Πέθανε με το υπερηχογράφημα στα χέρια - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που συνέβη χθες, στα Διαβατά, με θύμ...

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που συνέβη χθες, στα Διαβατά, με θύμα μία έγκυο γυναίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 50χρονος σύζυγός της, προσπάθησε να περάσει τη φυλασσόμενη διάβαση παρότι το τρένο πλησίαζε, με αποτέλεσμα η αμαξοστοιχία να παρασύρει το όχημα για πολλά μέτρα και η γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο. 

Συγγενείς και συγχωριανοί του ζευγαριού είναι συντετριμμένοι. Πληροφορίες αναφέρουν πως επέστρεφαν από γιατρό, χαρούμενοι καθώς περίμεναν το πρώτο τους παιδί και η έγκυος βρήκε ακαριαίο θάνατο με το υπερηχογράφημα στα χέρια. 

"Ο Δημήτρης είναι συντετριμμένος. Ξύπνησε το πρωί, κλαίει και ζητά συνέχεια τη γυναίκα του. Δεν θυμάται τίποτα για το πώς έγινε το τροχαίο" δηλώνει συγγενής του οδηγού.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση