GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αλήθεια για το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Κέρκυρα και η παρέμβαση Θεοδωρικάκου για "άμεση λύση"...

Οξυμένο παραμένει το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Κέρκυρα και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος προσπαθεί να δώσει λύση στο &qu...

Οξυμένο παραμένει το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Κέρκυρα και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος προσπαθεί να δώσει λύση στο "γόρδιο δεσμό" που έχει δημιουργηθεί. 
Επικοινώνησε κατ' αρχάς με τον δήμαρχο Κερκύρας Κώστα Νικολούζο και του ζήτησε να κάνει τα πάντα για να φύγουν τα σκουπίδια από τους δρόμους της Κέρκυρας.Ο δήμαρχος επικαλέστηκε τα προβλήματα με την έλλειψη προσωπικού και την καθυστέρηση στην ανανέωση των συμβάσεων με εργολάβους. Προκειμένου όμως να δοθεί άμεση λύση ο υπουργός -και αφού είχε ενημερωθεί προηγουμένως από τον έμπειρο περί τα αυτοδιοικητικά γεν. γραμματέα του υπουργείου Μιχ. Σταυριανουδάκη- είπε στον δήμαρχο να ζητήσει από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων ειδική άδεια για την άμεση ανάθεση του έργου σε συνεργεία αποκομιδής των σκουπιδιών. Η κυβέρνηση θα στηρίξει, όπως τον διαβεβαίωσε, μια τέτοια πρωτοβουλία που είναι και η μόνη εφικτή στις παρούσες συνθήκες με στόχο να καθαρίσει το νησί χωρίς άλλη καθυστέρηση και χωρίς κινδύνους για την υγεία των κατοίκων και των τουριστών, ιδιαίτερα τώρα τον Αύγουστο.
Σημειώνεται ότι από 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει νέα δήμαρχος η κ. Μερόπη Υδραίου καθώς ο κ. Νικολούζος που στηριζόταν από τον ΣΥΡΙΖΑ ηττήθηκε στις τελευταίες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση