GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για παρατημένα ξύλα στου Παπάγου - ΦΩΤΟ

Κάτοικος  καταγγέλλει πως υπάρχουν στοιβαγμένοι όγκοι από ξύλα, σε οικόπεδο έξω από την Διεύθυνση Κηποτεχνίας και Πρασίνου του Δήμου Αθην...

Κάτοικος  καταγγέλλει πως υπάρχουν στοιβαγμένοι όγκοι από ξύλα, σε οικόπεδο έξω από την Διεύθυνση Κηποτεχνίας και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων στου Παπάγου, πάνω από το 251 ΓΝΑ.
Διαβάστε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το γεγονός για την περίπτωση φωτιάς και τι καταγγέλλει :
"Περνάω καθημερινά έξω από την Διεύθυνση Κηποτεχνίας (Κακοτεχνίας) και Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων στου Παπάγου, πάνω από το 251 ΓΝΑ. Παρατηρώ ότι υπάρχουν στοιβαγμένα ξερά ξύλα, τουλάχιστον 4-5 ντάνες, με ύψος περίπου 5 μέτρα. (από την πίσω πλευρά στο δρόμο που πάει στου Παπάγου). Τη Δευτέρα 19/08 και την Παρασκευή 23/08 διεξήγαγαν ρίψεις νερού στα ξύλα για να αποφύγουν τον κίνδυνο πυρκαγιάς!
- Γιατί δε δίνονται σε ιδιώτες όπως έγινε και στο Μάτι;- Πρέπει να καούν τα πάντα για να πάρουμε τα μέτρα μας;- Η λέξη πρόληψη δεν υπάρχει στα τραπέζια των συζητήσεων;"
Δείτε τις ΦΩΤΟ:



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση