GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τροχαίο με θύματα μετανάστες στην Αλεξανδρούπολη: Τουλάχιστον πέντε νεκροί

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα μετανάστες-πρόσφυγες σημειώθηκε στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίε...

Τροχαίο δυστύχημα με θύματα μετανάστες-πρόσφυγες σημειώθηκε στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ των πρώτων διακομισθέντων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είναι πέντε νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος. Η διακομιδή των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται μέχρι αυτή στιγμή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση