GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο λόγος που η Ρενέ Ζελβέγκερ έφυγε από το Χόλιγουντ για έξι χρόνια

Η Ρενέ Ζελβέγκερ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Red δηλώνει ότι αισθανόταν "σκοτεινά και καταθλιπτικά" και γι'αυτό απο...

Η Ρενέ Ζελβέγκερ σε συνέντευξή της στο περιοδικό Red δηλώνει ότι αισθανόταν "σκοτεινά και καταθλιπτικά" και γι'αυτό αποφάσισε να απέχει από το Χόλιγουντ. Η 50χρονη ηθοποιός απομακρύνθηκε από τα φώτα για έξι χρόνια και έβαλε σε παύση την καριέρα της στον κινηματογράφο.

"Μου έδωσαν κακές συμβουλές. Έκανε μερικές πολύ κακές επιλογές... Ήταν όλα μαυρά. Και καταθλιπτικά" τόνισε.

"Όμως δεν θεωρώ ότι "πέταξα" τη ζωή μου γιατί έμαθα πολλά από αυτό. Και αυτό ήταν που χρειαζόμουν. Έμαθα να έχω προοπτική. Έμαθα τις διαφορετικές πτυχές της συμπεριφοράς μου, να κατανοώ τις επιπτώσεις. Είμαι ευγνώμων που έμαθα και που έκανα κάτι διαφορετικό" πρόσθεσε.

"Έμεινα εκτός γιατί δεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Έδειχνα ότι δεν το έκανα. Το ένιωσα. Και έτσι είχα βαρεθεί τον εαυτό μου. Έφτασα σε σημείο που ένιωθα σαν να κάθομαι δίπλα στον εαυτό μου ενώ γύριζα μια ταινία, με κοίταζα και γύριζα τα μάτια και μου έλεγα "σκάσε" ή "κάνεις πάλι το ίδιο πράγμα". Έτσι αποφάσισα να φύγω. Να γίνω πιο ενδιαφέρουσα. Να κάνω κάτι άλλο" αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση