GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρίγκιπας Άντριου "έσπασε" τη σιωπή του - Τι αναφέρει σε προσωπική ανακοίνωση του για τον Επστάιν

Ο πρίγκιπας Άντριου "έσπασε" τη σιωπή του για τη σχέση του με τον Τζέφρεϊ Επστάιν. Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας ανέφερε ό...

Ο πρίγκιπας Άντριου "έσπασε" τη σιωπή του για τη σχέση του με τον Τζέφρεϊ Επστάιν. Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας ανέφερε ότι ποτέ δεν "έγινε μάρτυρας ή υποπτεύθηκε ακατάλληλη συμπεριφορά από την Επστάιν".

Την περασμένη εβδομάδα το παλάτι του Μπάκινγχαμ εξέδωσε ανακοίνωση εκ μέρους του πρίγκιπα αλλά σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση ο ίδιος.

"Είναι προφανές ότι από την αυτοκτονία του Επστάιν και μετά υπήρξε μεγάλη φημολογία σχετικά την ζωή του στα μίντια. Ειδικότερα, σχετικά με τη δική μου σχέση ή φιλία με τον Επστάιν. Γι'αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω τα γεγονότα για να αποφύγουμε περαιτέρω φημολογίες" αναφέρει.

"Γνώρισα τον Επστάιν το 1999. Κατά τη διάρκεια της γνωριμίας μας, τον έβλεπα όχι πολύ συχνά, πιθανότατα μία ή δύο φορές τον χρόνο. Έμεινα αρκετές φορές σε διάφορα σπίτια του. Ποτέ δεν είδα, έγινα μάρτυρας ή υποπτεύθηκα κατά τη διάρκεια του περιορισμένου χρόνου που περάσαμε μαζί, ανάρμοστη συμπεριφορά όπως αυτή που οδήγησε στη σύλληψη και την καταδίκη του" προσθέτει.

"Έχω πει και στο παρελθόν ότι ήταν λάθος να τον δω μετά το 2010 που αφέθηκε ελεύθερος, αλλά μπορώ μόνο να πω ότι μετανιώνω που εσφαλμένα πίστεψα σε αυτόν και ότι αυτά που ήξερα για εκείνον δεν ήταν όπως αποδείχθηκε το πραγματικό πρόσωπο του, βάσει αυτών που γνωρίζουμε σήμερα" τονίζει.

"Συμπονώ όλους όσοι επηρεάστηκαν από τις πράξεις και τη συμπεριφορά του. Η αυτοκτονία του άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα" συμπληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση