GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Τζόνσον

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα εμφανίστηκε ο Αμερικανός φόργουορντ Ουέσλι Τζόνσον που έφθασε στην Ελλάδα για ν...

Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με την πράσινη φανέλα εμφανίστηκε ο Αμερικανός φόργουορντ Ουέσλι Τζόνσον που έφθασε στην Ελλάδα για να ενταχθεί στις δυνάμεις του του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένος. Θέλω να βγω το παρκέ και να διεκδικήσω τρόπαια. Αυτή είναι η νοοτροπία όλων. Εγώ θέλω να το απολαύσω. Το κύριο συναίσθημά μου είναι πως είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ.

Η νοοτροπία μου σε όλη την καριέρα μου, στο ΝΒΑ, στο Κολέγιο, είναι να κερδίζω», είπε, ενώ στη συνέχεια αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Είναι πολύ παθιασμένοι οι φίλαθλοι. Έχει μακριά ιστορία η ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την πορεία. Από μένα θα πρέπει να περιμένουν πολύ πάθος, ενθουσιασμό, ενέργεια, σουτ, αθλητικότητα, αυτά βασικά, ωστόσο είμαι παίκτης που κάνω λίγο απ' όλα στο γήπεδο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση