GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιες κλιματιζόμενες αίθουσες λειτουργούν στην Περιφέρεια Αττικής - Αναλυτικός χάρτης

Στην κορύφωσή του βρίσκεται σήμερα το κύμα καύσωνα, που πλήττει όλη τη χώρα, με την Περιφέρεια Αττικής να ενημερώνει για τους κλιματι...

Στην κορύφωσή του βρίσκεται σήμερα το κύμα καύσωνα, που πλήττει όλη τη χώρα, με την Περιφέρεια Αττικής να ενημερώνει για τους κλιματιζόμενους χώρους, που βρίσκονται σε λειτουργία, και στους οποίους οι πολίτες μπορούν να αναζητήσουν ανάσες δροσιάς.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον αναλυτικό χάρτη και τους συνημμένους πίνακες για όλους τους κλιματιζόμενους χώρους, όπως έχουν κοινοποιηθεί έως τώρα από τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής υπενθυμίζει, επίσης, ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα σχετικά με τις προβλέψεις της ΕΜΥ για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν αλλά και για την κατηγορία κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς που εκτιμάται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας από την πιλοτική εφαρμογή CivilAttica για κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet κ.ά.), που ανέπτυξε η Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση