GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύγκρουση αυτοκινήτου με αγριογούρουνο στη Λαμία - Από τύχη γλίτωσε ο οδηγός

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στη Λαμία όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, το περι...

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στη Λαμία όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, το περιστατικό έγινε στις 6:40 το πρωί όταν κάτοικος της περιοχής Αγία Μαρίνα ξεκίνησε να πάει σε εκκλησία όπου είναι ιεροψάλτης και ξαφνικά λίγο μετά το Αυλάκι, ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο.

Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός του οδηγού, όμως το αυτοκίνητο έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ από τη σύγκρουση σκοτώθηκε και το αγριογούρουνο, όπως ανέφεραν άλλοι διερχόμενοι οδηγοί.

«Ο συγκεκριμένος δρόμος θέλει μεγάλη προσοχή, τη νύχτα και το πρωί, γιατί συναντάμε συνέχεια αγριογούρουνα. Ο οδηγός μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός γιατί θα μπορούσε να είχε βγει εκτός δρόμου μετά τη σύγκρουση, Ευτυχώς ο άνθρωπος δεν έτρεχε και κράτησε το αυτοκίνητο μέσα το δρόμο....», είπε διερχόμενος οδηγός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση