GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχέδιο της αστυνομίας για τις εκκενώσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια

Τα τέσσερα κτίρια που εκκενώθηκαν στα Εξάρχεια, είναι μόνο η αρχή λένε στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέ...

Τα τέσσερα κτίρια που εκκενώθηκαν στα Εξάρχεια, είναι μόνο η αρχή λένε στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπάρχουν εισαγγελικές εντολές εκκένωσης για ακόμα έντεκα κτίρια, που τελούν υπό κατάληψη.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί ανέφεραν στον ΑΝΤ1 πως ήδη έχουν καταστρωθεί τα σχετικά σχέδια και σταδιακά θα εκκενωθούν όλα αυτά τα κτίρια. Θεωρούν μάλιστα ότι κάποια κτίρια δεν χρησιμοποιούνται για τη φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων, αλλά για να παρέχουν κάλυψη στους λεγόμενους μπαχαλάκηδες και σε άλλους παραβατικούς.

Εξάλλου, όπως σημειώνουν, στο παρελθόν έχουν εντοπίσει μέσα σε κτίρια που βρίσκονται υπό κατάληψη βόμβες μολότοφ και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ανάμεσα στα κτίρια, που λένε ότι θα εκκενώσουν είναι και αυτό του ΒΟΞ, που θεωρείται έδρα του Ρουβίκωνα, μιας και εκεί κάνει τις περισσότερες εκδηλώσεις η συλλογικότητα, ενώ υπάρχει και κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυσή της.

Το κτίριο ανήκει στο ΙΚΑ και έχει καταληφθεί από το 2012.

Οι ίδιοι αξιωματικοί υποστηρίζουν ότι οι επιχειρήσεις εκκένωσης δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες, αυτό που τους ανησυχεί, όμως, είναι οι ενδεχόμενες αντιδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση