GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στόχοι εγκληματιών Οζίλ-Κολάσινατς

Η Άρσεναλ γνωστοποίησε πως για λόγους ασφαλείας οι Οζίλ και Κολάσινατς δεν θα δώσουν το "παρών" στην πρεμιέρα απέναντι στη ...

Η Άρσεναλ γνωστοποίησε πως για λόγους ασφαλείας οι Οζίλ και Κολάσινατς δεν θα δώσουν το "παρών" στην πρεμιέρα απέναντι στη Νιουκάστλ στιις 11/8.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την ένοπλη ληστεία με την οποία είχαν έρθει αντιμέτωποι, οι δύο ποδοσφαιριστές έγιναν στόχοι εγκληματιών κι άλλες φορές τις τελευταίες μέρες.

Η Αστυνομία του Λονδίνου, η οποία συνεργάζεται με την ομάδα ασφαλείας που έχει εγκατασταθεί πλέον στις οικίες των δύο παικτών, επιβεβαίωσε πως έχουν υπάρξει προσπάθειες εγκληματικών ενεργειών εις βάρος της περιουσίας των παικτών το τελευταίο διάστημα.

Αυτά τα νέα περιστατικά έχουν κάνει τον Οζίλ, τον Κολάσινατς και τις οικογένειές τους να αισθάνονται τεράστια ανασφάλεια.

Γι' αυτό και οι ιθύνοντες της Άρσεναλ επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να μην χωριστούν αυτές τις μέρες, αφήνοντάς τους εκτός πλάνων του Έμερι για το ματς με τις «καρακάξες».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση