GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Βρετανίδας στην Ικαρία: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο δωμάτιό της - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα εξέλιξη έρχεται να περιπλέξει το “κουβάρι” της υπόθεσης εξαφάνισης της 35χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, στην Ικαρία. Σύμφωνα με τ...

Νέα εξέλιξη έρχεται να περιπλέξει το “κουβάρι” της υπόθεσης εξαφάνισης της 35χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του καταλύματος, όπου διέμενε η 35χρονη με τον Κύπριο σύντροφό της. Οι αρχές θα πρέπει να διαλευκάνουν εάν πρόκειται για το αίμα της Βρετανίδας.

Στο μεταξύ, ο σύντροφος της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και μέχρι στιγμής δεν μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα στις έρευνες των αρχών. Σημειώνεται ότι από χθες το μεσημέρι, όταν και δηλώθηκε η εξαφάνιση της γυναίκας, η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το Λιμενικό "χτενίζουν" την ευρύτερη περιοχή ώστε να εντοπίσουν κάποιο ίχνος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση