GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θησαύριζαν εξαπατώντας ανυποψίαστους ηλικιωμένους στην Αττική

Νέα απάτη σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων συνανθρώπων μας αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα. Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής συνελ...

Νέα απάτη σε βάρος ανυποψίαστων ηλικιωμένων συνανθρώπων μας αποκάλυψε η αστυνομική έρευνα. Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν στην Αρτέμιδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας, δύο Έλληνες, ηλικίας 41 και 35 ετών για απάτες κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε, το τελευταίο 8μηνο οι δράστες προσποιούμενοι είτε τους υπαλλήλους της Δ.Ε.Η., είτε τους διεκπεραιωτές οικονομικών εκκρεμοτήτων οικείων προσώπων των παθόντων, διέπρατταν συστηματικά απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, τους οποίους προσέγγιζαν στο δρόμο, αποσπώντας τους χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Με αυτόν τον τρόπο, εκτιμάται ότι αποκόμισαν παράνομο περιουσιακό όφελος το οποίο ξεπερνά τις 60.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί επτά περιπτώσεις απάτης, στις περιοχές της Ραφήνας, Χαλανδρίου, Φιλοθέης, Αμπελοκήπων και Αναβύσσου, ενώ το σύνολο των θυμάτων αναγνώρισε ανεπιφύλακτα τους δράστες.

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 645 ευρώ, κοσμήματα, τρία κινητά τηλέφωνα, καθώς και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση