GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σχεδόν τρεις ώρες συνεδρίαζε το ΚΥΣΕΑ - Ανησυχία για την αύξηση των αφίξεων των μεταναστών

Με αντικείμενο την αύξηση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών, συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγα...

Με αντικείμενο την αύξηση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών, συνεδρίασε υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ). Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε περίπου στις 13.45.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 στη μαραθώνια συνεδρίαση εκτιμήθηκε ότι θα υπάρχει αύξηση των μεταναστευτικών ροών το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Συμφώνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ πέρα από τα μέτρα ενίσχυσης των συνόρων τα οποία εξετάστηκαν, αποφασίστηκε και 1500 αιτούντες άσυλο, από ευάλωτες ομάδες, να μεταφερθούν από τις δομές της Λέσβου σε ανενεργά στρατόπεδα στην ενδοχώρα και στη συνέχεια να διαμοιραστούν σε υπάρχουσες, αλλά ίσως και σε νέες δομές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση