GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι αποκάλυψε η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για την σχέση της με τον Ρονάλντο - Γιατί κοιμάται πάντα με τα εσώρουχά της - ΦΩΤΟ

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2016, έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, ενώ το ζευγάρι μεγαλώνει και ...

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχει σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2016, έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, ενώ το ζευγάρι μεγαλώνει και τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει μέσω παρένθετης μητέρας ο σταρ του ποδοσφαίρου.

Η 25χρονη καλλονή παραδέχθηκε ότι δεν είναι εύκολο να έχεις σχέση με κάποιον διάσημο όπως είναι ο Κριστιάνο, αλλά δεν θα άλλαζε τίποτα όπως τόνισε.

Η πρώην υπάλληλος καταστήματος ρούχων είπε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sun δήλωσε ότι είναι σημαντικό να κρατάς ζωντανή την "φλόγα" στη σχέση και αποκάλυψε ότι κοιμάται πάντα με τα εσώρουχά της.

"Αυτό που νιώθω για εκείνον είναι πιο δυνατό από οτιδήποτε άλλο. Μαζί είμαστε δυνατοί και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Αλλά το να σαγηνεύεις και να ονειρεύεσαι είναι επίσης σημαντικό. Κοιμάμαι πάντα με εσώρουχα και προτιμώ τα σέξι εσώρουχα" ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι το γεγονός ότι κοιμάται με εσώρουχα είναι και άνετο αλλά και ρομαντικό και έτσι κάνει τον άνδρα της ευτυχισμένο.

"Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δυό μας" αποκάλυψε για την πρώτη φορά που συναντήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση