GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική αποκάλυψη για την Κέιτι Πέρι από μοντέλο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ δύσκολη ήταν η συνεργασία με την Κέιτι Πέρι όπως αποκαλύπτει άνδρας μοντέλο που πρωταγωνίστησε με την popstar στο βιντεοκλίπ του...

Πολύ δύσκολη ήταν η συνεργασία με την Κέιτι Πέρι όπως αποκαλύπτει άνδρας μοντέλο που πρωταγωνίστησε με την popstar στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της "Teenage Dream". Ο Τζος Κλος προχωρεί σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη κατηγορώντας την Πέρι για απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντί του καταγγέλλοντας ότι του κατέβασε δημοσίως το παντελόνι εκθέτοντας τα γεννητικά του όργανα στους φίλους της ενώ βρίσκονταν σε πάρτι γενεθλίων ενός κοινού τους φίλου.

Ήταν λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Πέρι με τον Ράσελ Μπραντ το 2012 και η ίδια περνούσε δύσκολα αλλά και αυτός ανεχόταν τη συμπεριφορά της γιατί είχε ανάγκη από τη δουλειά.

"Μιλάω τώρα γιατί η κουλτούρα μας θέλει τους άνδρες με εξουσία να είναι ανώμαλοι. Αλλά γυναίκες με εξουσία είναι το ίδιο αηδιαστικές" έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram το μοντέλο σε αυτό που ανέφερε επέτειος συνεργασίας με την Πέρι για το βιντεοκλίπ.

"Χαρούμενη επέτειο σε μία από τις πιο προσβλητικές, επιθετικές, υποτιμητικές δουλειές που έχω κάνει. Ναι!!! Θα έπαιζα το τραγούδι και θα τραγουδούσα κιόλας για την επέτειο αλλά καθώς το έβαζα σκέφτηκα χ@στο, δεν θα βοηθήσω άλλο την εικόνα της".

Αφού προχώρησε σ' αυτές τις σοκαριστικές αποκαλύψεις, ο Κλος ρωτήθηκε γιατί περίμενε τόσο καιρό για να μιλήσει. Ο Κλος είπε ότι αρχικά ένιωσε τραυματισμένος ηθικά από αυτήν τη συνεργασία και μετά ήθελε να περιμένει ώσπου θα φαινόταν ότι δεν επιζητούσε κέρδος από όσα θα έλεγε, αλλά αισθανόταν την ανάγκη να ενημερώσει τους ανθρώπους για την κατάχρηση εξουσίας εκ μέρους της Πέρι.

Πέρα από το περιστατικό στο πάρτι γενεθλίων, το μοντέλο αναφέρει ότι η popstar αναφωνούσε ότι τη φιλούσε αηδιαστικά στις σκηνές του βιντεοκλίπ όπου οι δυο τους έρχονταν κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση