GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Βασιλική Θάνου μετά την παύση της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Με αίτηση ακύρωσης και αναστολής το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να απαντήσει η Βασιλική Θάνου, στην απομάκρυνσή της, από την Ε...

Με αίτηση ακύρωσης και αναστολής το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να απαντήσει η Βασιλική Θάνου, στην απομάκρυνσή της, από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με το Dikastiko.gr, η κ. Θάνου θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη καθώς θεωρεί παράνομη την έκπτωσή της από την θέση της προέδρου της Επιτροπής.

Χθες, Δευτέρα, το θέμα έκλεισε από την πλευρά της Κυβέρνησης με την έκδοση από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων των διαπιστωτικών πράξεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η έκπτωση επέρχεται αυτοδικαίως από τη δημοσίευση του Ν. 4623/2019 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήτοι από την 9η Αυγούστου 2019 και αφορά: την Πρόεδρο κ. Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου, την Αντιπρόεδρο κ. Άννα Νάκου και τους Εισηγητές – τακτικά Μέλη κ. Ιωάννη Παύλοβιτς και κ. Νικολάου Ζευγώλη.

Πηγή πληροφοριών: Dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση