GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερόδουλη σκότωσε τρεις άνδρες με θανάσιμες δόσεις ναρκωτικών - Πώς δρούσε η "μαύρη χήρα" - ΒΙΝΤΕΟ

Η Αστυνομία συνέλαβε μία ιερόδουλη από το Κουίνς για τον θάνατο από υπερβολική δόση του σεφ του εστιατορίου Σιπριάνι Ντόλτσι, Αντρέα ...

Η Αστυνομία συνέλαβε μία ιερόδουλη από το Κουίνς για τον θάνατο από υπερβολική δόση του σεφ του εστιατορίου Σιπριάνι Ντόλτσι, Αντρέα Ζαμπερόνι και από ότι δείχνουν τα στοιχεία η γυναίκα συνδέεται με τον θάνατο τουλάχιστον δύο ακόμα "πελατών" της, στους οποίους έδωσε θανάσιμες δόσεις ναρκωτικών, νοθευμένα με φαιντανύλη.

Η 41χρονη "μαύρη χήρα", Αντζελίνα Μπαρίνι, έδωσε τη θανάσιμη δόση στον Ζαμπερόνι και προκάλεσε τον θάνατό του την περασμένη εβδομάδα.

Η τοξικολογική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στις ουσίες που έδωσε στον άτυχο άνδρα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η NY Post, αντιμετωπίζει κατηγορίες και για τον θάνατο δύο ακόμα ανδρών στους οποίους έδωσε θανατηφόρα μείγματα του συνθετικού οπιοειδούς, το οποίο υποτίθεται ότι συνδύασε με μεθαμφεταμίνη και κοκαΐνη.

Η Μπαρίνι είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν ότι δεν το έκανε αυτή. Ότι ο προαγωγός της την ανάγκασε. Αλλά στη συνέχεια ομολόγησε ότι αυτή έδωσε τα ναρκωτικά στον σεφ. Ο προαγωγός της, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, δεν της επέτρεψε να καλέσει την αστυνομία κια συζήτησαν να κόψουν σε κομμάτια το άψυχο κορμί του σεφ για να κρύψουν τι ακριβώς συνέβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση