GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση στην Καλιφόρνια: Ο δράστης ήθελε να ληστέψει και να σκοτώσει - Τέσσερις νεκροί και δύο τραυματίες

Ένας 33χρονος άνδρας σκότωσε τέσσερα άτομα και τραυμάτισε άλλα δύο σε ένα “μπαράζ” ληστειών και επιθέσεων στην κομητεία Όραντζ της Κα...

Ένας 33χρονος άνδρας σκότωσε τέσσερα άτομα και τραυμάτισε άλλα δύο σε ένα “μπαράζ” ληστειών και επιθέσεων στην κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνια, προτού συλληφθεί από άνδρες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας ο 33χρονος δράστης, ονόματι Γκάρντεν Γκρόουζ, συνελήφθη αφότου παρέδωσε το μαχαίρι και το όπλο που είχε αρπάξει από έναν υπάλληλο ασφαλείας λίγο πριν τον τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα δύο ωρών, στο Γκάρντεν Γκρόουβ και την γειτονική Σάντα Άνα, νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες.

Ο 33χρονος φέρεται να επέλεξε τυχαία τα θύματά του και κίνητρο του ήταν “η επιθυμία του να ληστέψει και να σκοτώσει”.

“Γνωρίζουμε ότι αυτός ο άνδρας ήταν γεμάτος οργή και ότι έβλαψε πολλούς ανθρώπους”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας σε συνέντευξη Τύπου.

Η πρώτη κλήση που δέχτηκε η Αστυνομία για τη δράση του 33χρονου ήταν για διάρρηξη σε ένα σπίτι, στην οποία δεν τραυματίστηκε κανείς. Στη συνέχεια ο δράστης λήστεψε έναν φούρνο, μία ασφαλιστική εταιρεία και μαχαίρωσε μία γυναίκα στην πλάτη αρκετές φορές, η οποία νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ο δράστης μαχαίρωσε δύο άνδρες σε ένα συγκρότημα κτιρίων. Ο ένας άφησε την τελευταία του πνοή στον τόπο του εγκλήματος και ο άλλος στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Νεκροί από τη δολοφονική μανία του δράστη είναι επίσης ένας υπάλληλος ασφαλείας σούπερ μάρκετ που προσπάθησε να τον αφοπλίσει και ένας 33χρονος υπάλληλος καταστήματος.

Πηγή πληροφοριών: startribune.com

Πηγή ΦΩΤΟ: kesq.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση