GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γάμος... “στο μικροσκόπιο” της αστυνομίας: Οι μπαλωθιές έφεραν ελέγχους

Oι μπαλωθιές και οι πυροβολισμοί που έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής από τα σπίτια του γαμπρού και της νύφης στο Αρκαλοχώρι... άναψ...

Oι μπαλωθιές και οι πυροβολισμοί που έπεσαν το απόγευμα της Παρασκευής από τα σπίτια του γαμπρού και της νύφης στο Αρκαλοχώρι... άναψαν φωτιές!

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται εδώ και μέρες στην περιοχή για την πρόληψη της ζωοκλοπής βρέθηκαν στο κεφαλοχώρι κι άρχισαν τους ελέγχους σε αυτοκίνητα αλλά και τους... καλεσμένους του γάμου.

Ο αστυνομικός έλεγχος συνεχίστηκε όλη τη νύχτα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες στα σπίτια όλων όσοι θεωρήθηκαν πως θα μπορούσαν να είχαν συμμετοχή στην οπλοχρησία, χωρίς όμως να φέρουν αποτέλεσμα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αστυνομικοί έλεγχοι προκάλεσαν ενόχληση στους συγγενείς και τους καλεσμένους του γάμου αφού οι αστυνομικές δυνάμεις φέρεται να είχαν ακροβολιστεί κοντά στο κέντρο διασκέδασης, όπου γινόταν η κοινωνική εκδήλωση και κάθε αυτοκίνητο που έφτανε στην εκδήλωση περνούσε από «κόσκινο».

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση