GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρύ πένθος για την Κέλλυ Κελεκίδου – ΦΩΤΟ

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Κέλλυ Κελεκίδου. Όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσω της σελίδας της στο Instagram έχασε τον πατέρα της, ο ο...

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Κέλλυ Κελεκίδου. Όπως η ίδια έκανε γνωστό μέσω της σελίδας της στο Instagram έχασε τον πατέρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δυστυχώς σήμερα κατέληξε.

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε φωτογραφίες με τον πατέρα της και το μήνυμά της στο instagram ραγίζει καρδιές. «Σήμερα ξημέρωσε μία από τις πιο δύσκολες μέρες τις ζωής μου !!!!! Καλό παράδεισο να έχεις και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου !!!!!! Σ αγαπώ !!!!Ησουν είσαι και θα είσαι ο ήρωας μου !!!!😢😢😢🙏🙏».

Και ο σύζυγός της, Νίκος Κουρκούλης δημοσίευσε φωτογραφία του πεθερού του και έγραψε: «Αγαπημένε μου πεθερούλη ήσουν ένας Αγγελος βιαστηκες να φύγεις να πας ψηλά να πετάς και να μας προστατεύεις ...σ αγάπησα και σ αγαπώ ...ο παράδεισος σε περιμένει !!!»

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση