GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ξεκίνησε ο καβγάς του τουρίστα με τον αστυνομικό στην Αντίπαρο - Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Νέες πληροφορίες για το βίαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε μεταξύ ενός αστυνομικού και ενός Έλληνα τουρίστα στην Αντίπαρο, φέρνουν στο...

Νέες πληροφορίες για το βίαιο περιστατικό που εκτυλίχθηκε μεταξύ ενός αστυνομικού και ενός Έλληνα τουρίστα στην Αντίπαρο, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parianostypos.gr, το graffiti που επιχείρησε να κάνει μια ομάδα νεαρών Ελλήνων τουριστών στο Κάστρο της Αντιπάρου ήταν η αιτία που προκάλεσε την αντίδραση ενός περαστικού. Στον διαπληκτισμό ανάμεσα σε έναν νεαρό από την ομάδα των επίδοξων «βάνδαλων» και του περαστικού, επενέβη ένας διερχόμενος από το σημείο αστυνομικός του Α.Τ. Αντιπάρου ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ο νεαρός τουρίστας επιτέθηκε πρώτος βίαια στον αστυνομικό ο οποίος στη συνέχεια, αντεπιτέθηκε γρονθοκοπώντας τον τουρίστα.

Το περιστατικό κατέγραψε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του, ο Τσες Χανκς, γιος του διάσημου Αμερικανού ηθοποιού Τομ Χανκς, που βρέθηκε τυχαία στο σημείο την ώρα του ξυλοδαρμού. Όπως κατέθεσε ο ίδιος στο Α.Τ. Αντιπάρου λίγο αργότερα, δεν πρόλαβε να βιντεοσκοπήσει την αρχική βίαιη επίθεση του νεαρού τουρίστα προς τον αστυνομικό, αλλά κατέγραψε μόνο τη στιγμή που ο τελευταίος αντεπιτέθηκε στον τουρίστα.

Η υπόθεση ωστόσο έληξε χωρίς το θέμα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς ο τουρίστας ζήτησε τελικά συγγνώμη από τον αστυνομικό και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο «πρωταγωνιστές» του βίαιου επεισοδίου πέρασαν μαζί το υπόλοιπο βράδυ τους συμφιλιωμένοι σε στέκι του νησιού.

Ανακοίνωση Αστυνομίας

Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται:

Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή.

Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση