GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζουράρις: «Η κυβέρνηση πάσχει από μπατηρημένη κ@@@@»

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζουράρι στην Ολομέλεια της Βουλής για το άσυλο. Aναφερόμενος στην κατάρ...

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζουράρι στην Ολομέλεια της Βουλής για το άσυλο.

Aναφερόμενος στην κατάργηση του ασύλου έκανε λόγο για βιαιότητα την οποία απέδωσε σε "μπατηρημένη κ@@λα της ΝΔ".

Ο κ. Ζουράρις είπε πως «μεγάλο τμήμα βουλευτών της ΝΔ, άρρενες και θήλεις», ενστερνίζεται την «αυταρχική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» και μεγάλο τμήμα των βουλευτών της ΝΔ έχει μια «πολιτική τάση προς τη βαρβατίλα», διότι έχει «αφελή ροή», «μια λυπημένη αναφροδισία», διότι «το ορμέμφυτό τους πάσχει από πεπτωκυίαν ροήν», «έχει μιαν κουρασμένη ή μπατηρημένη κ@@λα, κατά την ορολογία του τρισμέγιστου, των Ελλήνων, λογογράφου, του στρατηγού Μακρυγιάννη».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την εκτίμηση περί «πεπτωκυίας ροής του ορμέμφυτου των βουλευτών της ΝΔ» επικαλούμενος την ερμηνεία της επιστήμης για τις «τυραννικές δυναστικές προσωπικότητες της πολιτικής», τις πραγματείες του Φρόιντ και την ψυχοβιολογική σχολή. Συμβούλευσε δε τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης να στραφούν σε «ματζούνια», τα οποία σύστηναν και στην αρχαιότητα για την αντιμετώπιση της «υποβαθμισμένης ροής», δηλαδή τις φακές και τις τσουκνίδες.

Σχολιάζοντας δε, την πρόθεση της κυβέρνησης για επανίδρυση φυλακών «τύπου Γ» είπε χαρακτηριστικά: «φυλακές τύπου Γ´και άντε γ@@α».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση