GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλιοφάνεια σήμερα με αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και στην Αττική

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο και τοπικά αυξημένες ...

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειοανατολικό Αιγαίο και τοπικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα στα κεντρικά και ανατολικά από το μεσημέρι, αναμένεται σήμερα.

Σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 32, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 18 έως 34, στη Θεσσαλία, τη Δυτική Στερεά και τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο από 19 έως 35, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 31, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 19 έως 32 και τοπικά στη Ρόδο έως 33, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 29, και στην Κρήτη από 18 έως 29 και τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 31 με 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση σε όλο το Αιγαίο αναμένεται από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά το μεσημέρι και απόγευμα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα στραφούν σε νότιους-νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση