GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο δράμα στα Ανάκτορα: Οι Κέμπριτζ φεύγουν, οι Σάσεξ έρχονται

Στο Μπαλμόραλ και την εξοχική κατοικία της βασίλισσας θα ταξιδέψουν ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Ά...

Στο Μπαλμόραλ και την εξοχική κατοικία της βασίλισσας θα ταξιδέψουν ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τον γιο τους Άρτσι, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του αδερφού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του από τη Σκωτία.

Όπως λένε πηγές, οι επισκέψεις των δύο οικογενειών έγιναν με τέτοιον προγραμματισμό ώστε να μην υπάρξει συνάντησή τους, κάτι που κορυφώνει την κόντρα ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, μετά τον γάμο του δεύτερου με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Πάντως, παρά τον ακτιβισμό της Μέγκαν για τα ζώα και την ημι-βέγκαν διατροφή της, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν θα καταφέρει να θέσει τέλος στο ψάρεμα, το κυβνήγι και άλλες βασιλικές δραστηριότητες στα κτήματα του Μπαλμόραλ. Αντιθέτως, στο Αμπερντινσάιρ την περιμένουν να συμμετάσχει κι εκείνη στους μακρινούς περιπάτους με τη βασίλισσα και τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο, στο κυνήγι που διοργανώνεται αλλά και στο ψάρεμα.

Το ζευγάρι αναμένεται να ακολουθήσει το παράδειγμα του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ και να προτιμήσει εμπορική και οικονομική πτήση αντί για το ιδιωτικό τζετ που ήδη έχει χρησιμοποιήσει τέσσερις φορές και έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων και σφοδρή κριτική.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση