GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ η Μαργκό Ρόμπι

Εξομολογητική ήταν η διάθεση της Μαργκό Ρόμπι, η οποία σε συνέντευξή της στη βρετανική The Sun ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας στην ...

Εξομολογητική ήταν η διάθεση της Μαργκό Ρόμπι, η οποία σε συνέντευξή της στη βρετανική The Sun ενόψει της πρεμιέρας της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί "Μια φορά στο Χόλιγουντ" αποκάλυψε ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος όπου έχει κάνει σεξ.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από ένα... τζετ σκι. Όπως είπε η Χολιγουντιανή σταρ, το τζετ σκι βρισκόταν στη θάλασσα αλλά δεν ήταν σε κίνηση. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε αν μαζί της ήταν ο επί τρία χρόνια σύζυγός της ή άλλος σύντροφός της.

Η Ρόμπι μίλησε και για τα κοινωνικά στερεότυπα που τη θέλουν μετά τον γάμο να αποκτά σύντομα και παιδί. Όπως τόνισε: "Παντρεύτηκα και η πρώτη ερώτηση είναι "μωρά; Πότε θα κάνετε ένα;" είμαι τόσο θυμωμένη που υπάρχει αυτή η κοινωνική σύμβαση. 'Παντρεύτηκες, τώρα κάνε παιδί'. Μην κάνεις εικασίες, θα κάνω ό,τι θέλω. Κοιτώντας στο μέλλον μου, σε 30 χρόνια από σήμερα, σίγουρα βλέπω ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με έναν τόνο παιδιά γύρω του. Αλλά όχι αυτήν τη στιγμή. Αυτό είναι 100% σίγουρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση