GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την αίτηση διαζυγίου του Λίαμ Χέμσγουορθ - Απογοητευμένη η Μάιλι Σάιρους - ΦΩΤΟ

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο Λίαμ Χέμσγουορθ από τη Μάιλι Σάιρους σε μια κίνηση που εξέπληξε την popstar, η οποία δήλωσε απογοητευμένη...

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο Λίαμ Χέμσγουορθ από τη Μάιλι Σάιρους σε μια κίνηση που εξέπληξε την popstar, η οποία δήλωσε απογοητευμένη από την απόφαση του συζύγου της να προχωρήσει επίσημα στον χωρισμό τους.

Ο ηθοποιός κατέθεσε την αίτηση 11 ημέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού κι έπειτα από μόλις 7 μήνες γάμου. 0 29χρονος σταρ των "Αγώνων Πείνας" επικαλείται "αγεφύρωτες διαφορές" στο έγγραφο που κατέθεσε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι δεν έχει προγαμιαίο συμβόλαιο οπότε τα έσοδά τους στη διάρκεια του γάμου θα παραμείνουν διαχωρισμένα ενώ δεν υπάρχει καμία απαίτηση για στήριξη συζύγου. Καθώς δεν έχουν παιδιά μαζί, το διαζύγιο είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί. Αν και αρχικά συμφώνησαν σε φιλικό χωρισμό ακολούθησαν "πυρά" εκατέρωθεν κατηγορώντας ο μεν την τέως για απιστίες, και η δε τον τέως για αλκοολισμό και χρήση ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση