GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν - Τι έδειξε η νεκροψία

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν μέσα στο κελί του στη φυλακή της...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του δισεκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταϊν μέσα στο κελί του στη φυλακή της Νέας Υόρκης όπου περίμενε τη δίκη του για σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες.

Σύμφωνα με τη νεκροψία, στοιχεία της οποίας επικαλείται η Washington Post, διαπιστώθηκαν αρκετά κατάγματα στον λαιμό του. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ανάμεσα στα οστά στα οποία διαπιστώθηκαν κατάγματα ήταν το υοειδές οστό. Σύμφωνα με ειδικούς τέτοιου είδους κατάγματα συναντώνται σε όσους απαγχονίζονται, αλλά συνήθως διαπιστώνονται σε περιπτώσεις ανθρωποκτονίας με στραγγαλισμό. Η νεκροψία στη σορό του Τζέφρι Έπσταϊν ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έπσταιν είχε ιδιαίτερα καλή διάθεση λίγες ώρες πριν να βρεθεί νεκρός και πως είχε πολύωρη συνάντηση με τους δικηγόρους του προκειμένου να συζητήσουν την έφεση που θα κατέθεταν προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Πηγή πληροφοριών: The Washington Post, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση