GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπόρις Τζόνσον στηρίζει τις αστυνομικές εξουσίες και εξαγγέλλει την αύξηση της χωρικότητας των φυλακών

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έδωσε τη στήριξη του στις εξουσίες της αστυνομίας να προβαίνει σε ελέγχους εξακρίβωσης στοιχεί...

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έδωσε τη στήριξη του στις εξουσίες της αστυνομίας να προβαίνει σε ελέγχους εξακρίβωσης στοιχείων και σε σωματικές έρευνες, ενώ δεσμεύτηκε να αυξήσει κατά 10.000 τη χωρητικότητα των βρετανικών φυλακών.

«…Ανακοινώνω σήμερα ότι σε όλες τις 43 αστυνομικές αρχές στην Αγγλία και την Ουαλία, καταστούμε σαφές ότι η αστυνομία μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιεί τις εξουσίες της για ελέγχους εξακρίβωσης στοιχείων και σωματικές έρευνες», έγραψε ο Τζόνσον στην κυριακάτικη έκδοση της Mail, σημειώνοντας ότι αυτό το μέτρο είναι αναγκαίο για την καταπολέμηση του εγκλήματος.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός επίσης τόνισε ότι ο υπουργός Οικονομικών Σαγίντ Τζαβίντ συμφώνησε στη χορήγηση μέχρι και 2,5 δισ. λιρών για την αύξηση κατά 10.000 της χωρητικότητας των φυλακών και παράλληλα επέμεινε σε νομοθεσίες για επιβολή αυστηρότερων ποινών σε «δράστες σοβαρών σεξουαλικών και βίαιων εγκλημάτων», καθώς και σε όσους κουβαλούν μαχαίρια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση