GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια καταδίωξη στην Πτολεμαΐδα - Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε περιπολικό

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, στο ύψος του Μαυροδεντρί...

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, στο ύψος του Μαυροδεντρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ένα αυτοκίνητο με πινακίδες Βουλγαρίας έπεσε τυχαία πάνω σε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαϊδας που κινείτο στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Μετά τη σύγκρουση των δυο οχημάτων, από την οποία δεν υπήρξαν τραυματισμοί, οι επιβάτες του ΙΧ το εγκατέλειψαν τρέχοντας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σε λίγα λεπτά στην περιοχή έφτασαν περιπολικά από το ΑΤ Πτολεμαΐδας, άντρες της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, αλλά και ομάδα ΔΙΑΣ από την Κοζάνη, που «χτένισαν» κυριολεκτικά μέσα στη νύχτα την περιοχή, μπαίνοντας και μέσα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου.

Τελικά, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν άνδρα με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος είχε καταφύγει μέσα στα ορυχεία.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν, πάντως, ότι υπήρχε ένα ακόμη άτομο στο όχημα, ενώ υπάρχει σοβαρότατη υπόνοια ότι οι δράστες σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών.

Πηγή: kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση