GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το διπλό φονικό στη Χρυσούπολη - Τι αναφέρει ο δικηγόρος του δράστη - ΒΙΝΤΕΟ

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 42χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπ...

Μετανιωμένος εμφανίζεται ο 42χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Χρυσούπολη Καβάλας. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την επόμενη Παρασκευή για να ετοιμάσει την απολογία του. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το STAR η τοπική κοινωνία, κάνει λόγο για έναν προβληματικό χαρακτήρα. Φαίνεται πως ήταν κοινό μυστικό στη Χρυσούπολη, ότι ο δράστης εδώ και πολύ καιρό είχε αντικοινωνική συμπεριφορά. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που έβριζε και έκανε χυδαίες χειρονομίες στις γυναίκες που έβλεπε μπροστά του στον δρόμο, σύμφωνα με μαρτυρίες των περίοικων.

Μάλιστα κάποιοι γείτονες, του είχαν κάνει έντονες συστάσεις. Μιλούν ακόμη και για εμφανή ψυχολογικά προβλήματα του 42χρονου, που αν είχαν αντιμετωπιστεί έγκαιρα με ιατρική βοήθεια, δε θα είχαμε φτάσει σε αυτή την τραγική κατάληξη.

Ο κατηγορούμενος ωστόσο, από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι έφτασε στα άκρα, γιατί τα θύματα ήρθαν με άγριες διαθέσεις στο σπίτι του και επιτέθηκαν στη μητέρα του. Μάλιστα όπως υποστηρίζει, η μητέρα του σηκώθηκε από το τραπέζι όπου έτρωγε μαζί του και βγήκε έξω στην αυλή. Τότε θόλωσε, πήρε την καραμπίνα βγήκε κι αυτός από το σπίτι και άρχισε να πυροβολεί. Όμως, όπως λέει, μετάνιωσε αμέσως για την πράξη του, γι’ αυτό και πέταξε το όπλο και πήγε κατ’ ευθείαν και παραδόθηκε στην αστυνομία.

Δείτε το βίντεο του STAR

   

Όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα KAVALA POST ο δικηγόρος του δράστη, ποινικολόγος Μιχάλης Τικόπουλος, ο δράστης και τα θύματα είχαν πολλές διαφορές εδώ και χρόνια ως γείτονες. Σύμφωνα με όσα του μετέφερε ο πελάτης του, τα δύο θύματα μπήκαν στο σπίτι του δράστη και επιτέθηκαν στη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να «θολώσει», να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει μάνα και γιο, ενώ ακολούθως παραδόθηκε αυτοβούλως στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση