GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα πρώτα λεπτά μετά το φρικτό δυστύχημα σε λούνα παρκ στον Βόλο

Τα παιδικά γέλια έγιναν ουρλιαχτά και η διασκέδαση εφιάλτης. Από τη μια στιγμή στην άλλη η βόλτα στο λούνα παρκ για μια παρέα εφήβων ...

Τα παιδικά γέλια έγιναν ουρλιαχτά και η διασκέδαση εφιάλτης. Από τη μια στιγμή στην άλλη η βόλτα στο λούνα παρκ για μια παρέα εφήβων μετατράπηκε σε τραγωδία. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 καταγράφονται τα πρώτα λεπτά του πανικού αμέσως μετά το φρικτό δυστύχημα στο λούνα παρκ στον Βόλο, στο οποίο έχασε τη ζωή της μια 14χρονη. Το κορίτσι εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «χαλί» και καρφώθηκε στο «ταψί» και σφηνώθηκε κάτω από τον σιδερένιο μηχανισμό. Όλα έγιναν όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, η 14χρονη σηκώθηκε όρθια μαζί με τους φίλους της με τα χέρια ψηλά για να βγάλουν φωτογραφία.

Ωστόσο, η μαρτυρία μιας γυναίκας που ήταν πάνω στο παιχνίδι μαζί με την 14χρονη κόρη της, δίνει διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα είπε στο e-thessalia.gr, το «χαλί» ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, είτε λόγω βλάβης, είτε λόγω λανθασμένου χειρισμού από τον χειριστή του, με αποτέλεσμα οι καθήμενοι να τρομοκρατηθούν και να αρχίσουν να ουρλιάζουν.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση