GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για τον καβγά του τουρίστα με αστυνομικό στην Αντίπαρο - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός που σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου με πρωταγωνιστές δύο νεαρούς τουρίστες κα...

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός που σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου με πρωταγωνιστές δύο νεαρούς τουρίστες και αστυνομικό που υπηρετεί στο νησί.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού που μίλησε στο κεντρικό δελτίο του OPEN, είχε προηγηθεί η συμπλοκή ανάμεσα σε δύο άνδρες και ο αστυνομικός δέχθηκε επίθεση στην προσπάθειά του να τους σταματήσει.

«Ακούμε φωνές γυρίζουμε και βλέπουμε παιδιά έξω από την εκκλησία να πλακώνονται και συγκεκριμένα ήταν τρία τέσσερα παιδιά τα οποία τράβαγαν έναν από τα μαλλιά για να συνεχίσουν το ξύλο. Ο αστυνομικός παρενέβη δήλωσε την ιδιότητά του και του επιτέθηκαν πρώτοι με αποτέλεσμα αστυνομικός να επιτεθεί πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας.

Στην κατάθεσή που έδωσε ο αστυνομικός, τόνισε ότι «στην προσπάθεια μου να σταματήσω μια συμπλοκή ανάμεσα σε δύο παρέες στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου, δέχθηκα απρόκλητη επίθεση πάρα το γεγονός ότι είχα γνωστοποιήσει την ιδιότητά μου. Μάλιστα όταν ανέφερα πως είμαι αστυνομικός με εξύβρισε ενώ μου επιτέθηκε με γροθιές στο λαιμό και στο πρόσωπο σκίζοντας μου την μπλούζα. Επειδή φοβήθηκα για την ζωή μου αναγκάστηκα να τον ακινητοποιήσω».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση