GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στη Γαλλία - Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε πλαστική σε ιδιωτική κλινική στο Παρίσι πριν από τις διακοπές της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε μια αισθητική επέμβαση που κράτησε τρεις ώρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Παρισιού πριν φύγει για τις ...

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε μια αισθητική επέμβαση που κράτησε τρεις ώρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Παρισιού πριν φύγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία είναι 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον Εμάνουελ Μακρόν, υποβήθηκε σε γενική αναισθησία πριν από την επέμβαση.

Η επέμβαση έγινε σε διάσημη αμερικανική κλινική με έδρα στην γαλλική πρωτεύουσα, την οποία επιλέγουν διασημότητες. Η κλινική προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογίες και έχει εξειδικευμένο προσωπικό για τις επεμβάσεις που προσφέρουν ολική ανανέωση του προσώπου.

Η κ. Μακρόν έχει μιλήσει στο παρελθόν για την εμφάνισή της σε σύγκριση με τον νεότερο άνδρα της. Στις 16 ιουλίου οι παπαράτσι την είχαν "συλλάβει" στην εν λόγω κλινική, όπου μάλλον είχε πάει για ενημερωτική συνάντηση.

"Η αισθητική επέμβαση ήταν άψογη, χωρίς προβήματα και η κ. Μακρόν πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ" αναφέρει το Closer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση