GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μακελειό στο Τέξας: "Πολλοί νεκροί" από ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο - Τρεις συλλήψεις - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αμερικανικές Αρχές έπειτα από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σεεμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο του Τέξ...

Συναγερμός έχει σημάνει στις αμερικανικές Αρχές έπειτα από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σεεμπορικό κέντρο στο Ελ Πάσο του Τέξας.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πολλούς τραυματίες, όμως λίγο μετά τις 22.15 το βράδυ του Σαββάτου ξεκίνησαν οι αναφορές από αξιωματούχους για πολλούς νεκρούς. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του αναπληρωτή κυβερνήτη της αμερικανικής Πολιτείας. Υποστήριξε ότι «μεταξύ 15 με 20 είναι ο αριθμός των ανθρώπων που επλήγησαν και πιθανώς πολλοί είναι νεκροί από την ένοπλη επίθεση σε εμπορικό κέντρο».

Νωρίτερα, είχε τοποθετηθεί η διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου της πόλης τουΤέξας, η Ολίβια Ζεπέντα. «Πολλοί είναι οι νεκροί» υποστήριξε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η ίδια τόνισε πως οι ύποπτοι έχουν συλληφθεί, χωρίς όμως να προσθέτει άλλες λεπτομέρειες. Για τρεις συλλήψεις και πολλούς νεκρούς έκανε λόγο και ο δήμαρχος της πόλης, Ντι Μάγκρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Το επεισόδιο ξεκίνησε περί το μεσημέρι (σ.σ. ώρα ΗΠΑ) κοντά σε σουπερμάρκετ και η αστυνομία, που κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν σε απόσταση από το σημείο, έκανε λόγο για παρουσία «πολλών οπλοφόρων».

Συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ από τους πυροβολισμούς

Συγκλονίζουν τα στιγμιότυπα από το εμπορικό κέντρο στο Τέξας όπου νωρίτερα σημειώθηκε ένοπλη επίθεση με αποτέλεσμα σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ να έχουν πληγεί τουλάχιστον 18 άτομα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο που δημοσιοποίησαν στα social media οι χρήστες τους, άνδρας τρέχει έντρομος να ξεφύγει από τα πυρά ζητώντας να προσευχηθούν για τη διάσωσή του.

Δείτε τα βίντεο:

#Breaking: Police in the West Texas city of El Paso have responded to reports of multiple active shooters in a commercial area near a mall. #shooting #elpaso #texas https://t.co/lnaMxrlRnQ pic.twitter.com/weaHQB5i4s

— Eyewitness News (@ABC7NY) August 3, 2019

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση