GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Πέμπτη η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου

Αύριο, Πέμπτη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικά η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου, δημοσιογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνά...

Αύριο, Πέμπτη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τελικά η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου, δημοσιογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος “έφυγε" από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 95 ετών.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ “η κηδεία του Δημήτρη Λυμπερόπουλου θα γίνει αύριο Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019, στις 17:00, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου”.

Σημειώνεται πως δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ανέφερε ότι η εξόδιος ακολουθία καθώς και η κηδεία είχε ανακοινωθεί ότι θα τελούνταν χθες στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου στις 16:30, ωστόσο μια ώρα πριν ενημερώθηκαν στο νεκροταφείο ότι η κηδεία αναβάλλεται με αποτέλεσμα φίλοι και παλιοί συνεργάτες του διάσημου κοσμικογράφου να μείνουν με τα λουλούδια στο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση