GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζωπυρώθηκε η φωτιά στην Ελαφόνησο - Εκκενώνονται σπίτια και ξενοδοχεία - ΒΙΝΤΕΟ

Αναζωπυρώθηκε το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Ελαφόνησο και συγκεκριμένα στην περιοχή Σίμου. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσκολεύουν το έργο τη...

Αναζωπυρώθηκε το μέτωπο της πυρκαγιάς στην Ελαφόνησο και συγκεκριμένα στην περιοχή Σίμου. Οι θυελλώδεις άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά κινείται προς το κάμπινγκ το οποίο εκκενώθηκε νωρίτερα για δεύτερη φορά.

Επίσης έχουν εκκενωθεί όλα τα σπίτια και τα ξενοδοχεία της περιοχής, αν και κάποιοι κάτοικοι παραμένουν εκεί έως την τελευταία στιγμή προσπαθώντας να βοηθήσουν στο έργο της κατάσβεσης και να προστατεύσουν τις περιουσίες τους. Στη μάχη έχουν ριχτεί και μηχανήματα του Στρατού που προσπαθούν να ανοίξουν υποτυπώδεις αντιπυρικές ζώνες για να μην περάσει η φωτιά και στο νότιο τμήμα του νησιού.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και η εκκένωση του οικισμού της Παναγιάς, όπου εκεί κοντά έχει ξεσπάσει δεύτερο μέτωπο φωτιάς. Η καταστροφή στο νησί είναι μεγάλη, όπως επισημαίνουν κάτοικοι και επαγγελματίες του νησιού.

Σε επικοινωνία του enikos.gr, η δήμαρχος Ελαφόνησου, Ευσταθία Λιάρου, τόνισε ότι εκκενώθηκε ο οικισμός Παναγιά και πως δίνουν μάχη με τις φλόγες.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση