GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ για τη διάσωση των ωκεανών - ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας σε ημερίδα από την έδρα του ΟΗΕ ο Ισπανός σταρ Χαβιέ Μπαρδέμ απηύθυνε έκκληση να υπογραφεί διεθνής συμφωνία για την προστασί...

Μιλώντας σε ημερίδα από την έδρα του ΟΗΕ ο Ισπανός σταρ Χαβιέ Μπαρδέμ απηύθυνε έκκληση να υπογραφεί διεθνής συμφωνία για την προστασία των ωκεανών. «Οι ωκεανοί μάς χρειάζονται» είπε ο ηθοποιός, που ως θερμός υπέρμαχος του περιβάλλοντος συμμετέχει σε εκστρατεία της οργάνωσης Greenpeace με στόχο τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτύου θαλάσσιων καταφυγίων.

«Οι ωκεανοί μας βρίσκονται σε σημείο κατάρρευσης και είμαστε όλοι εν μέρει υπεύθυνοι», τόνισε καλώντας τους εκπροσώπους του διεθνούς οργανισμού να δράσουν «εδώ και τώρα».

Ο Μπαρδέμ εξέφρασε τη λύπη του για τις «πολλές άδειες θέσεις» που αντίκρισε κατά την ομιλία του.

«Οι ωκεανοί ανήκουν σε όλους, αλλά το μέλλον τους είναι σήμερα στα χέρια σας», υπογράμμισε πριν από την πρώτη προβολή ενός ντοκιμαντέρ για την αποστολή του πέρυσι στην Ανταρκτική και τη Γροιλανδία.

Ο Ισπανός σταρ έκανε μάλιστα αρκετές αναφορές στην 7η τέχνη.

«Είμαστε όλοι κακοί. Όμως στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει ένας Ντουέιν Τζόνσον (σ.σ. ήρωας ταινιών δράσης) να μας σώσει», προειδοποίησε.

Επίσης, εξέφρασε και την απογοήτευσή του για την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα. «Δεν μπορούμε να ζούμε στην άρνηση», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση