GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανταλλαγή πυρών σε σχολικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αλαμπάμα - Δέκα τραυματίες - ΒΙΝΤΕΟ

Δέκα έφηβοι τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυρών μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ σχολικών ομάδων στην Αλαμπάμα, το βράδυ της Παρ...

Δέκα έφηβοι τραυματίστηκαν σε ανταλλαγή πυρών μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ σχολικών ομάδων στην Αλαμπάμα, το βράδυ της Παρασκευής.

Το νέο αυτό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην πόλη Μομπίλ. Όλα τα θύματα είναι ηλικίας από 15 έως 18 ετών, ενώ πέντε από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το WPMI.

Τα παιδιά βρίσκονταν στο στάδιο Λαντ-Πεμπλς για έναν αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των λυκείων Λεφλόρ και Ουίλιαμσον, όταν άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο αστυνομικός διευθυντής του Μομπίλ, Λόρενς Μπατίστ, ενώ δύο πρόσωπα κρατούνται και ανακρίνονται.

Δεν είναι σαφές αν είχε προηγηθεί κάποιος καυγάς πριν αρχίσουν οι πυροβολισμοί. Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό και παίρνει καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, NBC News, mynbc15

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση