GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενέθλια και γάμος μαζί για την Κάιλι Τζένερ; - ΦΩΤΟ

Ενώ προετοιμάζεται να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά της σε πολυτελή θαλαμηγό στην Ιταλία, η Κάιλι Τζένερ μάλλον οργανώνει κάτι πολύ μεγαλ...

Ενώ προετοιμάζεται να γιορτάσει τα 22α γενέθλιά της σε πολυτελή θαλαμηγό στην Ιταλία, η Κάιλι Τζένερ μάλλον οργανώνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό πάρτι γενεθλίων. Η αυτοδημιούργητη εκατομμυριούχος εθεάθη να επιβιβάζεται σε ιδιωτικό τζετ σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες ενώ μετέφερε μαζί της και ένα λευκό φόρεμα με μακριά ουρά την Τρίτη το απόγευμα.

Ωστόσο, στην πτήση δεν ήταν μόνη της αλλά μαζί της επιβιβάστηκαν ο σύντροφός της και πατέρας της κόρης τους Τράβις Σκοτ, όπως και η 18 μηνών κόρη τους Στόρμι, η μητέρα της Κρις Τζένερ με τον σύντροφό της Κόρεϊ Γκαμπλ, ο πρώην σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, Σκοτ Ντίσικ με τη σύντροφό του Σοφία Ρίτσι.

Μέλη του πληρώματος μετέφεραν το λευκό φόρεμα στο αεροσκάφος ενώ αυτό ήταν μισοκαλυμμένο από μία λευκή θήκη, ενώ σε μια άλλη κρεμάστρα μετέφεραν κάτι που εικάζεται ότι ήταν κοστούμι ή σμόκιν.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση