GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης "ξέχασε" τα πλεονάσματα λίγο πριν πάει στο Βερολίνο

«Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας, επιβεβαίωσε σήμερα την απάτη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει...

«Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας, επιβεβαίωσε σήμερα την απάτη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και η οποία έχει ως τίτλο: «Ο κ. Μητσοτάκης "ξέχασε" τα πλεονάσματα, λίγο πριν πάει στο Βερολίνο».

Και συνεχίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει σημαία του για τρία ολόκληρα χρόνια τη μείωση των πλεονασμάτων. Αφού απέρριψε χωρίς καμία διαπραγμάτευση την μείωση που πέτυχε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τον καταπιστευτικό λογαριασμό, έφθασε σήμερα στο σημείο να βάλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να παραδεχθεί στο πανελλήνιο πως «θα θέσουμε το θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων από το 2021 και μετά», μήπως και κατεβάσει τον πήχη ενόψει του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο, μετά την απουσία οποιασδήποτε αναφοράς πριν λίγες μέρες στο Παρίσι».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει ως εξής: «Όσο και να προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, η κυβέρνηση θα βρεθεί σύντομα αντιμέτωπη με τα ψέματά της. Στον προϋπολογισμό δεν χωρούν ούτε ψεύτικες υποσχέσεις, ούτε ναι μεν αλλά. Εκεί θα αναγκαστεί ο κ. Μητσοτάκης να αποκαλύψει το πραγματικό του σχέδιο περικοπών και επιβαρύνσεων, προκειμένου να μπορέσει να χρηματοδοτήσει τις φορολογικές ελαφρύνσεις για τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση