GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τελευταία ανάρτηση του ήρωα ψαρά ανήμερα της τραγωδίας στο Μάτι - ΦΩΤΟ

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ήρωας ψαράς Κώστας Αρβανίτης που έσωσε δεκάδες ανθρώπους σ...

Συγκλονίζει η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό ο ήρωας ψαράς Κώστας Αρβανίτης που έσωσε δεκάδες ανθρώπους στο Μάτι την 23η Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα έγραψε ανήμερα της επετείου από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι αλλά και των γενεθλίων του, ο Κώστας Αρβανίτης , πενθούσε για όσα έζησε εκείνη την νύχτα σημειώνοντας πως « δεν έχω μιλήσει πολύ για αυτά που βίωσα εκείνη τη νύχτα αφού δεν μπορούσα καλά καλά να διαχειριστώ τον πόνο, την απελπισία, την συμπαράσταση στους συνανθρώπους τους αλλά και σε ζώα δεσποζόμενα αλλά και αδέσποτα των καμένων ανθρώπων που έβαζα στην βάρκα μου με την οικογένεια μου και τον ναύτη μου».

Την ανάρτησή του μάλιστα συνόδευσε με βίντεο που τραβήχτηκε την νύχτα τη 23ης Ιουλίου μέσα στην βάρκα του στην οποία πολλοί από εκείνους που είχε σώσει από την φονική πυρκαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση