GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα το "τελευταίο αντίο" στον Κώστα Αρβανίτη - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του

Σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον Κώστα Αρβανίτη, τον ήρωα ψαρά που έσωσε δεκάδες ζω...

Σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον Κώστα Αρβανίτη, τον ήρωα ψαρά που έσωσε δεκάδες ζωές από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το περσινό καλοκαίρι.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα, στις 17.00, στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην πλατεία Χαλανδρίου.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί για στεφάνια, να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου» του πατέρα Αντωνίου.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί δημοσία δαπάνη, όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter, αποχαιρέτισε τον ήρωα ψαρά τονίζοντας πως η απόφαση να γίνει η κηδεία του δημοσία δαπάνη είναι «ένα δείγμα ευγνωμοσύνης όλων μας απέναντι στη γενναιότητα που έδειξε το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση