GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διάσημη χορεύτρια αποκαλύπτει: Τέσσερις μήνες μετά τον γάμο είπα στον σύζυγό μου ότι δεν είμαι στρέιτ - ΒΙΝΤΕΟ

Η κριτής του "Αμερική έχεις ταλέντο", Julianne Hough προέβη σε αποκαλύψεις στην τελευταία της συνέντευξη σχετικά με τη σεξο...

Η κριτής του "Αμερική έχεις ταλέντο", Julianne Hough προέβη σε αποκαλύψεις στην τελευταία της συνέντευξη σχετικά με τη σεξουαλικότητά της.

Η διάσημη χορεύτρια αν και παντρεύτηκε το 2017 με τον αθλητή Brooks Laich, δήλωσε ότι τέσσερις μήνες μετά τον γάμο του αποκάλυψε ότι δεν είναι στρέιτ.

"Του είπα, ξέρεις ότι δεν είμαι στρέιτ έτσι δεν είναι; Και εκείνος μου είπε 'συγγνώμη τι είπες;'. Του επανέλαβα ότι δεν είμαι στρέιτ αλλά ότι επιλέγω να είμαι εκείνον" είπε στη συνέντευξή της στο Women's Health.

"Υπάρχει μια ασφάλεια τώρα με τον σύζυγό μου, του έχω αποκαλύψει τα πάντα και δεν υπάρχει ο φόβος να πω ότι θέλω, φοβόμουν να το παραδεχθώ ή αν θέλετε αισθανόμουν ντροπή και ενοχή για αυτό που είμαι και το πώς έχω μεγαλώσει".

Αν και τονίζει ότι ο επαγγελματίας παίκτης του χόκει, είναι στο πλευρό της, είναι ακόμα νευρική όταν πρέπει να συζητήσει μαζί του κάποια κομμάτια αυτού του "ταξιδιού" μαζί του.

"Αναρωτιόμουν θα αγαπήσει αυτή την εκδοχή του εαυτού μου; Αλλά όσα περισσότερα μάθαινε για τον αυθεντικό μου εαυτό, τόσο περισσότερο με ήθελε" αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση