GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εταιρεία του μοιραίου Ελικοπτέρου θα συνδράμει για τα αίτια του δυστυχήματος

Η εταιρεία «Ι fly ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», στον στόλο της οποίας ανήκει το ελικόπτερο τύπου Agusta Α 109C που κατέπεσ...

Η εταιρεία «Ι fly ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», στον στόλο της οποίας ανήκει το ελικόπτερο τύπου Agusta Α 109C που κατέπεσε χθες στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο, ανακοίνωσε ότι παρέχει στις αρμόδιες Αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή για τη διερεύνηση των ειδικότερων πραγματικών περιστατικών και των αιτιών του δυστυχήματος.

«Παραμένουμε στην απόλυτη διάθεση των οικείων των επιβαινόντων για την παροχή κάθε αναγκαίας αρωγής» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας «Ι fly», αναφέρει η εταιρεία.

Όπως σημειώνει στην ίδια ανακοίνωση, «το ατύχημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια πτήσης αεροταξί από τον Γαλατά στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ε. Βενιζέλος, για την οποία είχαν τηρηθεί εκ των προτέρων όλες οι προβλεπόμενες διατυπώσεις. Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο Έλληνας χειριστής και δύο αλλοδαποί άνδρες επιβάτες, τα στοιχεία των οποίων είχαν αρμοδίως γνωστοποιηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση