GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαρρήκτες σκαρφάλωναν με ιμάντες στα μπαλκόνια διαμερισμάτων στα νότια προάστια - ΦΩΤΟ

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο διαρρηκτών, τη στιγμή που επιχειρούσαν να εισβάλουν σε κατοικία στη Βουλιαγμένη, προχώρησαν το πρωί Κυρ...

Στην επ’ αυτοφώρω σύλληψη δύο διαρρηκτών, τη στιγμή που επιχειρούσαν να εισβάλουν σε κατοικία στη Βουλιαγμένη, προχώρησαν το πρωί Κυριακής αστυνομικοί του ΑΤ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Άμεσης Δράσης.

Λίγη ώρα νωρίτερα, οι δύο αλλοδαποί δράστες είχαν αναρριχηθεί στο μπαλκόνι της οικίας με τη χρήση ιμάντα πρόσδεσης και είχαν διαρρήξει την μπαλκονόπορτα. Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ιμάντας πρόσδεσης, γάντια, φακός και κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, οι δράστες, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ενοίκων, εντόπιζαν οικίες στα νότια προάστια και αναρριχόμενοι στα μπαλκόνια με τη χρήση ιμάντων, προέβαιναν σε διαρρήξεις οικιών, από το εσωτερικό των οποίων αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, καθώς και δύο απόπειρες στις περιοχές Βούλας, Βουλιαγμένης και Αργυρούπολης.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούντο ταξιδιωτικών και νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων, συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση