GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή καθηγήτρια που έκανε στοματικό σεξ σε μαθήτριά της

Τουλάχιστον τέσσερα χρόνια θα παραμείνει πίσω από τα σίδερα φυλακής καθηγήτρια από το Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ η οποία παραδέχτηκε ότι είχ...

Τουλάχιστον τέσσερα χρόνια θα παραμείνει πίσω από τα σίδερα φυλακής καθηγήτρια από το Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ η οποία παραδέχτηκε ότι είχε συναισθηματική και ανήθικη σχέση με έφηβη μαθήτριά της.

Η 36χρονη Λόρεν Κόιλ Μίτσελ καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση κατηγορούμενη για βαριά σεξουαλική επίθεση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η καθηγήτρια παραδέχθηκε ότι έκανε στοματικό σεξ με 15χρονη μαθήτρια πριν από τρία χρόνια.

Η ανάρμοστη σχέση τους ξεκίνησε με ανταλλαγή μηνυμάτων ενώ η καθηγήτρια έκανε στοματικό σεξ στη μαθήτριά της το 2015, στο σπίτι της. Σύμφωνα με τη NorthJersey.com, ο σύζυγος τη καθηγήτρια βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα όσο εκείνη περιέγραφε το είδος της σχέσης της με τη μαθήτριά της, λέγοντας ότι ήταν συναισθηματικά και ηθικά καταστροφική αυτή η σχέση.

Αρχικά υπήρξε καταγγελία εναντίον της από καθηγητές οι οποίοι στις 22 Ιουνίου 2015 πήγαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και ανέφεραν ότι η καθηγήτρια και η μαθήτρια είχαν ανάρμοστη επαφή στη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ουάσινγκτον.

Συνελήφθη έναν μήνα μετά όταν επιχείρησε να τηλεφωνήσει και να επικοινωνήσει με τη μαθήτρια παραβιάζοντας τη δικαστική εντολή που της απαγόρευε την οποιαδήποτε επαφή. Κατηγορήθηκε για περιφρόνηση του δικαστηρίου.

Επειδή παραδέχθηκε την ενοχή της, θα της δοθεί η δυνατότητα για αποφυλάκιση σε τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες αφού εκτίσει το 85% της ποινής της, αλλά θα βρίσκεται ισοβίως υπό επιτήρηση ενώ θα εγγραφεί στις λίστες των εγκληματιών σεξουαλικών αδικημάτων. Επιπλέον, η κρατική επιτροπή των εξεταστών, η αρχή χορήγησης άδειας επαγγέλματος στους καθηγητές του Νιου Τζέρσι, ψήφισε υπέρ της αναστολής της άδειας της Κόιλ Μίτσελ τον Μάιο του 2017. Η καθηγήτρια απαγορεύεται διά βίου να επικοινωνήσει με το θύμα της και ποτέ ξανά δεν θα προσληφθεί σε κυβερνητική θέση.

Πηγή: NY Post

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση