GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητέρα κατήγγειλε απόπειρα αρπαγής του παιδιού της στην Πύλο

Καταγγελία απόπειρας αρπαγής ενός παιδιού, στην Πύλο, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, μητέρα ενημέρωσε τ...

Καταγγελία απόπειρας αρπαγής ενός παιδιού, στην Πύλο, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, μητέρα ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα της Πύλου ότι το 10χρονο παιδί της, της εξιστόρησε ότι κάποιος προσπάθησε να το πάρει μαζί του, το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε το παιδί στη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στο μόλο της Πύλου, περίπου στις 10.00 το βράδυ, τον πλησίασε ένας μαυροφορεμένος άνδρας μέσης ηλικίας και του είπε πως η μητέρα του τραυματίσθηκε σε τροχαίο και πρέπει να πάνε μαζί στο νοσοκομείο, όπου την έχουν πάει.

Το παιδί, γνωρίζοντας ότι η μητέρα του είναι λίγα μέτρα πιο πέρα, πήγε και τη βρήκε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης, ο οποίος ανέφερε πως στο σημείο που περιγράφει το παιδί ότι συνέβη το περιστατικό έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν κάμερες παρακολούθησης, οι οποίες θα εξετασθούν.

Πηγή: tharrosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση