GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη για το διαζύγιο του Λάρι Κινγκ - Τι τον οδήγησε στην απόφαση να χωρίσει

"Δεν θα πεθάνω ενώ είμαι παντρεμένος με αυτήν τη γυναίκα" αναφώνησε ο Λάρι Κινγκ όταν ενημερώθηκε ότι η σύζυγός του άρχισε ...

"Δεν θα πεθάνω ενώ είμαι παντρεμένος με αυτήν τη γυναίκα" αναφώνησε ο Λάρι Κινγκ όταν ενημερώθηκε ότι η σύζυγός του άρχισε να ανακατεύεται στην περιουσία του των πολλών εκατομμυρίων προσπαθώντας να βάλει σ' αυτήν και το όνομά της όταν εκείνος υπέστη καρδιακή προσβολή τον Απρίλιο και υπήρχαν φόβοι για τη ζωή του.

Αυτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πασίγνωστο δημοσιογράφο, παρουσιαστή και παραγωγό του ραδιοφώνου που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο στα 85 του χρόνια κι έπειτα από επτά γάμους και αντίστοιχα διαζύγια.

"Ο Λάρι δεν ήταν καλά και εξοργίστηκε όταν ανακάλυψε ότι η Σόουν ανακατευόταν και προσπαθούσε να βάλει το όνομά της στην περιουσία τους" ανέφερε πηγή στην Daily Mail TV. 

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι φίλοι και συγγενείς τον παρακαλούσαν να θέσει τέλος σ' αυτόν τον γάμο και είπαν ότι το διαζύγιο ήρθε ως μεγάλη ανακούφιση για όλους. Στο μεταξύ, ο Κινγκ κατηγορεί την τέως -πλέον- σύζυγό του ότι τον απατούσε στη διάρκεια του γάμου τους και μία από τις εξωσυζυγικές σχέσεις της ήταν ο προπονητής του μπέιζμπολ του ενός από τα δύο παιδιά τους, το 2010, τότε που είχαν αποφασίσει να χωρίσουν την πρώτη φορά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση